На Furious 155.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Tornado Покажи съобщение155-ца със номер СА 2510 засечена в Казанлък на Тракийската гробница на кого е?теб какво те води натам?
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщениеПоздрав за Бонев и компанията с червената 145-ца на кооперативния.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениемоя е!!!теб какво те води натам?
FIAT MAREA WEEKEND 1,9 TD100 - бившата
Ланчия Зета 2,0 Турбо - настоящата
Comment
-
Първоначално публикувано от Tornado Покажи съобщениеАми работя в Казанлък.Когато видя италианско возило винаги го заглеждам за стикери на Алфа,Ланчиа или Фиат форумите както и стикери от Италфест.Та видях стикерите и затова запомних номера..
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеМерси брате! Бяхме с Мариан, Кери и Алфредо. Като бяхме спряли на кооперативния ли ни видя?sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениетова не ще ли да е бил Боянчо - найтролър?Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениемен ме няма много в града (все пак живея на пешеходно разстояние до там, където работя) най-често можете да ме видите по някоя от магистралите да водя колона от AMG-ета или Q7-ци в отчаяни усилия да ме изпреварятВодиш, ама не си попаднал на брадчедката на жената.Тя кара един скромен GL 63 AMG накакви си 488 коня.
sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
ами не знам колко коня имат тезине ме и интересува, като започнат да се държат самоубийствено ги пускам да стигнат до следващия завой ... а по повод на темата
миналата седмица вторник видях невероятна Алфа 90 - бордо в Центъра на Габрово паркирана до площада пред театъра - колата изглеждаше все едно е излязла от завода преди седмица - колата седя там цял ден ама фотоапаратчето не беше с мен да я снимам ... стаааашно запазена красавица дано човека е от форума да пише нещо за нея
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеами не знам колко коня имат тезине ме и интересува, като започнат да се държат самоубийствено ги пускам да стигнат до следващия завой ... а по повод на темата
миналата седмица вторник видях невероятна Алфа 90 - бордо в Центъра на Габрово паркирана до площада пред театъра - колата изглеждаше все едно е излязла от завода преди седмица - колата седя там цял ден ама фотоапаратчето не беше с мен да я снимам ... стаааашно запазена красавица дано човека е от форума да пише нещо за нея
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеТочно тази - Квадрифолио Оро 2.5 .... уникална е !!!!!! баси ако знаех преди 3 месеца щях да я взема ако се продава баси колата - страшна еако имаш контакт или инфо на собственика пиши на лично да се свържа с човека
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
А този колега/колежка са го видели от форума на Рено как е спрял на чисто новия тротоар, жив и здрав да е, има мнооого място по пътя, хората там ще минават. Ама сигурно няма да си признае
http://www.renault-bg.com/smf/index....7434#msg557434156 2.4JTD '99 - продадена
Nissan Murano '05 - не знам дали някога пак ще се кача на кола
Comment
Comment